Toys / Mediadrome

MediaDromeLogo1

De populariteit van kinderseries is vaak terug te zien in de hoeveelheid merchandising die er omheen ontwikkeld wordt. Populaire hoofdfiguren of animatiefiguren zien we overal terug in de winkels. Kinderen willen vaak alles van hun favoriete figuren verzamelen.

Een museum dat volledig ingericht was met televisiespeelgoed was het TV Toysmuseum in Dieren. Je kon je er vergapen aan een enorme hoeveelheid smurfen, Loekie de Leeuw poppen, Fabeltjeskrantfiguren en nog veel meer. Alle bekende series waren vertegenwoordigd in de vorm van merchandising. Dit museum groeide echter in korte tijd uit haar jasje met als gevolg dat het nu dakloos is. De grootste verzameling televisiefiguren en rekwisieten ligt opgeslagen, ligt te wachten op een nieuw onderkomen.

Grootste plannen voor een nieuw museum zijn er al, er ligt een compleet business plan klaar. Het museum wil haar deuren openen niet alleen op een andere locatie, maar ook met een nieuwe naam. Zodra er voldoende investeerders zijn, dan zal het museum zich onder de naam Mediadrome vestigen in de stad Utrecht. Wij hopen weer snel te kunnen genieten van deze bijzondere collectie.

 

Recent posts in Tips

 
 
 

Sesamstraat boeken

boeken
 
 

Tip!

 
 

Nieuwsberichten