Sesamstraat introduceert Nederlandse Elmo

Elmo komt naar nederland

Het is dan eindelijk zover, Elmo komt naar de Nederlandse Sesamstraat. Hiervoor was Elmo namelijk alleen te zien in de vertaalde Amerikaanse video’s van Sesamstraat.

Voor het karakter Elmo wordt er een kopie gebruik van de originele Elmo pop (die gevestigd is in Amerika). Elmo is de perfecte aanvulling op de originele cast en vult hier Tommie, Ieniemiene, Pino en Purk aan. Elmo wordt vertolkt door de Nederlandse poppenspeler Jogchem Jalink. Jogchem Jalink is o.a. bekent van: Zondag met Lubach, het Sesamstraat karakter Angsthaas en Op Stap met Dirk Scheele.

Jogchem volgende een speciale training in Amerika om het karakter Elmo helemaal onder de knie te krijgen. Jogchem zal ook de stem van Elmo inspreken.

Wat wel weer jammer is, is dat Elmo maar voor even in Sesamstraat te zien zal zijn. Elmo zal te zien zijn in de Sesamstraat-uitzendingen van 13 en 14 februari en 18, 24, 26 en 30 maart. Mocht je een uitzending gemist hebben van Sesamstraat dan kun je deze altijd nog terug kijken op de website van npo.

Om alvast in de stemming te komen (ook al is het in het Engels)

 

Tags: ,

Recent posts in Series

 
 
 

Sesamstraat boeken

boeken
 
 

Tip!

 
 

Nieuwsberichten