De nieuwste series, binnenkort op tv

Wij houden je graag op de hoogte van alle nieuwe kinderseries die binnenkort op televisie te zien zijn. Zapp (op Nederland 3) zendt regelmatig nieuwe kinderseries uit. De serie Voor God en Vaderland is onlangs gestart. In deze serie worden allerlei religieuze onderwerpen besproken en toegelicht. Op een grappige manier krijgen kinderen een interessante geschiedenisles. Zo wordt de heer Paas H. gearresteerd en aan de tand gevoeld, om eens uitleg te geven over hoe dat nu precies zit met dat paasfeest en die haas die dan eitjes rondbrengt.

Voor God en Vaderland

Binnenkort verschijnt ook op Nederland 3 een Zweedse serie Een eiland in Zee over twee Joodse zusjes die moeten vluchten tijdens de Tweede Wereldoorlog en in aparte gezinnen ondergebracht worden. De serie is een verfilming van het boek van Annika Thor.

Later dit jaar zal BNN een reallifesoap uitzenden. BNN@School wordt een serie over het dagelijks leven op een middelbare school. Op dit moment worden op een school in Alkmaar opnames gemaakt en over een poosje kunnen we daarvan de eerste afleveringen zien.

 

Recent posts in Series

 
 
 

Sesamstraat boeken

boeken
 
 

Tip!

 
 

Nieuwsberichten