De 4 aller leukste momenten uit Sesamstraat

Sesamstraat ontstond in 1976 en is al heel wat jaartjes oud. In al deze jaren zijn er een heleboel mooie momenten die we speciaal voor jouw gaan uitlichten.

1. Iedere ouder herkent het, wanneer je je kind in bad wilt doen dan heb je of een heel vrolijk kind die de badeentjes al tevoorschijn haalt of een kind dat moppert en niet in bad wilt. Dat heeft Tommie van Sesamstraat ook. Voor de ouders met kinderen die niet in bad willen is dit het perfecte liedje om aan je kind te laten zien.

2. Misschien wel een van de bekentste momenten uit Sesamstraat. Ernie haal die banaan nou eens uit je oor. Ernie heeft een banaan in zijn oor om krokodillen mee weg te jagen. Waarop Bert zegt: “Er zijn hier toch helemaal geen krokodillen. Een video die laat zien hoeveel fantasie je kunt hebben en dat alles mogelijk is.

3. Elmo is op zichzelf al een begrip. Maar Elmo’s song of in het nederlands Elmo’s lied is een liedje dat iedereen kent en mee kan zingen. Althans een gedeelte.

4. Iedereen kent koekiemonster. En iedereen weet dat koekiemonster gek is op koekjes. Maar hoe begon het nou eigenlijk? In koekiemonster eerste koekie leer je hoe het allemaal begon.

Eigenlijk is er in iedere aflevering wel iets leuks te vinden en zeker de moeite waard om later terug te kijken. Kijk anders eens een keer de gemiste afleveringen van Sesamstraat door. Wellicht dat je wel iets leuks tegenkomt.

 

Tags: , , , ,

Recent posts in Series

 
 
 

Sesamstraat boeken

boeken
 
 

Tip!

 
 

Nieuwsberichten