Aart Staartjes spreek animatiefilm in

Aart Staartjes in de notenkraak

Aart Staartjes spreekt binnenkort een nieuwe animatie film in, namelijk De Notenkraak. Aart Staartjes is o.a. bekend van: Meneer Aart in Sesamstraat, De Reddertjes, Bambi en De Fabeltjeskrant, waarin hij Rocus de Vrije Vogel insprak.

Andere acteurs die karakters inspreken in De Notenkraak zijn: Charly Luske, Birgit Schuurman, Tony Neef en Johnny Kraaijkamp jr.

De notenkraak is de vertaalde versie van The Nut Job. Het gaat over het verhaal van Surly, een eekhoorn die de volledige notenvoorraad van zijn wijk laat ontploffen. Na dit voorval wordt hij verbannen uit zijn buurt, want zonder wintervoorraad verhongeren ze. Om ervoor te zorgen dat ze niet verhongeren start Surly een zoektocht naar een nieuwe voedselvoorraad. Uiteindelijk gaat hij opzoek en ontdenkt hij een notenwinkel. Een ultime droom die uitkomt. Maar dan komt het, die noten moeten natuurlijk gestolen worden en meegenomen worden naar de buurt. Surly krijgt versterking van verschillende eekhoorn vriendjes, ratten, een mol en andere beestjes. Oh en niet te vergeten, er komt een hele leuke waakhond in voor, jawel een mopshond!

The Nutjob mopshond

 

Lijkt deze film wat? Bekijk dan hier de engelse trailer, er zitten ook de voice features bij van amerikaanse acteurs. O.a. Will Arnett, Katherine Heigl, Liam Neeson en Brendan Fraser zijn hierin te zien.

 

Tags: , , ,

Recent posts in Films

 
 
 

Sesamstraat boeken

boeken
 
 

Tip!

 
 

Nieuwsberichten